Zo verspil je 5x minder papier in je organisatie

Ken je die oude mop? Een bediende stapt naar zijn baas en vraagt wat hij met die oude documenten moet doen. Die toch niemand meer bekijkt. De baas zegt: “Versnipper ze maar. Maar maak er voor alle zekerheid eerst een kopietje van.”

Corporate drukwerk, handleidingen, contracten, certificaten, … elke keer weer print je ze in groten getale maar zodra er een update of een kleine aanpassing nodig is, gaan ze allemaal de vuilnisbak in. En begint het papieren circus opnieuw. Gedaan ermee. Tijd voor slim printmanagement!

Wat is printmanagement?

Een innovatieve, digitale aanpak van je drukwerk, dat is de bedoeling. Je hebt je papierwerk voortaan in de hand dankzij onze geautomatiseerde printing-on-demandtool. Via deze app, geïmplementeerd in je software, print je precies wanneer en hoeveel je wil.

Persoon onder berg papier

Blijf bij en bespaar

Wat je vandaag in duizendvoud drukt, is morgen misschien niet meer relevant. Flexibiliteit, reactiesnelheid én duurzaamheid spelen een belangrijke rol in elke organisatie. Je kan het echt niet meer maken om niet up-to-date te zijn, noch om zoveel papier te verkwisten.

Dus is printmanagement de enige oplossing. Je verspilt er minder energie, tijd en geld door. De positieve impact op je workflow en drukkosten is namelijk onmiskenbaar.

Alles onder controle

  • Specifieke medewerkers toegang geven tot bepaalde documenten of functies.
  • Zicht hebben op je printbudget en orderstatus van elk item.
  • In slechts enkele klikken drukwerk bestellen.

Onze printmanagementtool is extreem gebruiksvriendelijk. Zo behoud jij steeds het overzicht en de controle.

Hoe werkt het?

Simpel: je logt in, selecteert het gewenste drukwerk, voert de nodige wijzigingen door, geeft het aantal in en klaar.

Je bestelling bereikt ons onmiddellijk via de web-to-printapplicatie. 48 uur later komt het drukwerk al aan op je adres. Een kleine wijziging in een handleiding? Een eventaankondiging? Een update van een certificaat? Een aanpassing van je cursus? Je drukwerk is voortaan altijd actueel en correct.

Gratis audit!

Natuurlijk ben je benieuwd wat printmanagement voor jouw organisatie oplevert. Wij denken graag met je mee tijdens een gratis audit.