Smart printing

Voorraden verouderde brochures of cursussen. Papierverspilling. Hoe vaak komt het nog voor bij jou? Het kan anders. Slimmer. Smart printing drukt je kosten. Met een handige printapplicatie op maat. Die via just-in-time printing en printen op afroep jouw productiviteit verhoogt en de verspilling van je afdrukken minimaliseert.

Jouw data sturen onze printers. Wij werken af en leveren just in time. Op maat van het product dat nét van de band rolt of de gast die jouw bedrijf of evenement betreedt. Data driven printing is de ultieme vorm van printmanagement. Je print alleen nog wát je nodig hebt, op het moment dát je het nodig hebt. Flexibeler kan niet.

Smart printing

Digitaal printen op afroep

Altijd de juiste oplages. Altijd efficiënt en ecologisch printen. Je logistieke printingflow verbeteren. Je workflow vereenvoudigen. Het kan allemaal met de juiste printtool. Egberghs ontwerpt die voor jou. En opent zo de deur naar JIT printing-on-demand. Milieuvriendelijker. En … met de mogelijkheid tot personalisatie.

Printmanagementtool

Zo ontwikkelden wij ook een geautomatiseerde web-to-printapplicatie die jouw prints slim beheert. Onze on demand-app bevat al jouw corporate drukwerken. Heb je een event in het vooruitzicht? Een beursdeelname? Nieuwe studenten in je cursus? Geen probleem. In enkele klikken bestel jij enkel de printproducten die je – nu – nodig hebt.

 

 

Hoe de app werkt? Eenvoudig! Log in en selecteer het gewenste drukwerk. Personaliseer en pas de variabele gegevens aan. Geef tot slot het aantal in (alles vanaf 1 is mogelijk) en … go! De printing-on-demandtool stuurt onze printmachines automatisch aan. 48 uur na bestelling arriveert jouw drukwerk op het gewenste adres. Brochures, cursussen, naamkaartjes: al je printproducten zijn voortaan up-to-date. Op élk moment. En jij behoudt altijd een duidelijk overzicht én controle over je prints. Dát … noemen wij printmanagement.

 

Ontdek hoe we de interne drukkosten en workflow voor de diverse cursussen van Syntra optimaliseren.


Voordelen van onze printmanagementtool

  • Gebruiksvriendelijk: medewerkers bestellen in enkele muisklikken met een persoonlijke login en rechtentoekenning in functie van hun verantwoordelijkheid
  • Budgetcontrole: geen onnodige papierkosten meer
  • Tijdbesparend door efficiënte interne workflows
  • Bescherming van data in functie van gebruiksrechten
  • Real-time overzicht van orderstatus en budget
  • Optimaal stockbeheer
  • Logistieke handling en distributie inclusief

IT @ Egberghs

Wist je dat Egberghs beschikt over een unieke IT-afdeling? Hier bedenken en realiseren we projecten. Ook benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag ernaar!

 

Gratis print audit

Hoe smart printing jouw bedrijfsprocessen optimaliseert? Dat tonen we je graag zelf! Maak een afspraak en wij zorgen voor een gratis audit. We analyseren samen met jou de mogelijkheden en stellen een oplossing op maat voor.

Enkele van onze realisaties

bespaart tijd, papier én kosten dankzij on demand printing van Egberghs