The Egberghs way

Meedenkers en doeners

Digitale technologieën veranderen beslissingsprocessen. Klanten willen informatie ontvangen die helemaal is afgestemd op hun persoonlijke situatie. Ze willen snel linken kunnen leggen. Achterliggende informatie opzoeken.

Met de installatie van de allereerste Europese digitale drukpers was Egberghs in 1994 zijn tijd al ver vooruit. En anno 2018 blijven we ambitieus. Niet om de grootste, maar wel om de allerbeste printpartner te zijn. Want laat ons eerlijk zijn. Jij hebt geen printproducten nodig. Jij hebt een manier nodig om doeltreffend te communiceren met je publiek.

Wij zetten onze jarenlange printexpertise graag in om die communicatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Om geïnteresseerde mensen in je winkelpunt te krijgen. Om klanten op je event te krijgen. Om awareness te creëren voor je onderneming en top of mind te worden.

Een vrijblijvende offerte maken voor drukwerken?

Natuurlijk. Maar liever nog verdiepen we ons in jouw project, denken we met je mee en steken we de handen uit de mouwen. Zodat we je de meest efficiënte oplossingen kant-en-klaar kunnen aanbieden. Printprojecten die je publiek uitzonderlijke ervaringen garanderen. Met meetbare resultaten die je inzicht geven in je marketingactiviteiten. Door tijd, creatieve en logistieke inspanningen en budgetten optimaal in te zetten helpen wij je onderneming groeien. En blijven onze fijne klantencontacten altijd heel persoonlijk. Want zo werken wij het liefst.

Een voorproefje van hoe we jouw communicatie kunnen versterken?

Beleef het zelf in onze experience room. Je krijgt er een exclusieve tour achter onze schermen bovenop.