Een doos is een doos is nooit zomaar een doos!

Personaliseer je dozen

Zeg nu zelf: wanneer jij een doos ontvangt, en ze spreekt jou aan met je voornaam en familienaam, dan voel je je toch meteen geapprecieerd, niet? Logisch. Het bevestigt dat je meer bent dan een nummer. Wie kiest voor een ‘personalisering’ heeft een stapje voor. En versterkt de band! Bij klant én medewerkers. Egberghs maakt elke doos persoonlijk. Op naam. Eventueel met een leuke aanspreking, grappige of wervende slogan. Ja, dat werkt!

Kleur je dag, kleur de doos

Natuurlijk: een doos dient in de eerste plaats om te verpakken. En de inhoud te beschermen. Maar wanneer je een cadeau, aankoop of verrassing aflevert, begint de ervaring al bij de verpakking. Waarom je doos niet meteen in de kleur nemen die aansluit bij je huisstijl? Mooi vormgegeven. Zo spring jij er meteen tussenuit. En wordt de waarde van de levering hoger dan de waarde van de inhoud. Met andere woorden: je onderscheidt je van de concurrentie. Je versterkt de klantbeleving én creëert een nauwere band met je relaties.

Bestelling vanaf 1 doos

Neen, je hoeft bij Egberghs niet meteen 100 dozen te bestellen om een glimlach op onze gezichten te toveren. We zijn even enthousiast om 1 doos te ontwerpen. Om mee te denken over een leuke invalshoek. Ja, ook ‘out of the box’. Want je kunt verrassen met kleur, vorm én met leuke boodschappen die zich ontvouwen naarmate je de doos opent. Van buitenkant, over flap tot binnenzijde … Alles kunnen we bedrukken.

Opdruk én … in-druk!

Natuurlijk kunnen we de mooie stijl van de doos ook binnen verderzetten. Met een begeleidende brief, een leuke postkaart, een cadeaubon, stalenkaart, flyer … volledig in de lijn van jouw huisstijl. En als logisch verlengstuk van de boodschappen op de doos. Zo krijg je meteen een totaalconcept waarmee je indrukwekkend uitpakt en je bestemmeling helemaal inpakt!

Ook inpakken en verzenden!

Egberghs gaat dus voor de full service. Wil je graag een actie opzetten naar je medewerkers of klanten? Wij begeleiden je in het hele traject. Of alleen in de ene fase waar je ons voor nodig hebt.

  1. Brainstormen en meedenken.
  2. Ontwerpen, inclusief vormgeving en copywriting.
  3. Drukken – al dan niet gepersonaliseerd – volgens de Egberghs-kwaliteitsnormen.
  4. De doos netjes vullen met jouw geschenk of product.
  5. Eventueel ook drukwerken in de doos verzorgen (flyers, folders, visitekaartjes, cadeaubons, …)
  6. De doos verzend- of postklaar maken.
  7. Indien gewenst zelfs instaan voor een persoonlijke levering aan de deur (mét de glimlach!)

 

Dus: om terug te komen op de titel van deze blog. Is een doos een doos, zomaar een doos?

Antwoord: niet als je ze bij Egberghs bestelt.