Inspireren met verpakkingen

Never judge a book by its cover, luidt een Engels spreekwoord. Toch blijft een sterke eerste indruk enorm belangrijk. Want een geslaagde verpakking zorgt ervoor dat je product opvalt én beter verkoopt.

Hoe maak jij het verschil? Egberghs denkt graag met je mee. Niet alleen over producten in het winkelrek of een catchy geschenk voor je relaties, maar ook over dat pakketje dat je morgen verstuurt.

In én out of the box

Initieel is een verpakking louter functioneel: ze beschermt het product. Maar Egberghs laat ook een emotionele factor meespelen. “Hoe creatiever, hoe liever”, overtuigt Gert Vroonen, zaakvoerder bij Egberghs. “Weg van die grauwe vouwdoos. Wij creëren nieuwe vormen met de juiste tekst en opmaak.”

Gert Vroonen:  “Onze verpakkingen vallen niet alleen op, ze sluiten ook perfect aan bij de inhoud, en vormen samen de ideale match.”

Je kan voor eender wat een originele verpakking bedenken: van prototyping from scratch tot individueel gepersonaliseerde doosjes voor allerlei doeleinden. Maar Egberghs gaat verder dan originaliteit. Gert: “Onze verpakkingen vallen niet alleen op, ze sluiten ook perfect aan bij de inhoud, en vormen samen de ideale match.”

In een nieuw jasje

Een team van vormkunstenaars denkt met je mee. Zo zit elk nieuw jasje als gegoten. Voldoet de verpakking aan alle esthetische normen? Dan maakt Egberghs ook inlays op maat in schuim of karton. “Dankzij onze moderne machines kunnen we verpakkingen in heel kleine oplages bedrukken,” weet Gert. “Alles is mogelijk. Geen enkele vorm is voor ons te gek.”

Een voorproefje van hoe we jouw communicatie kunnen versterken?

Beleef het zelf in onze experience room. Je krijgt er een exclusieve tour achter onze schermen bovenop.