Dig&dive: de nieuwe app voor zwembadbouwers

Als zwembadbouwer ben je sterk afhankelijk van het seizoen. Zodra het kwik in de hoogte schiet, bellen, mailen of sms’en klanten om hun zwembad meteen zomerklaar te maken. Allemaal tegelijk. Op het einde van het zwemseizoen: hetzelfde liedje … Iedereen trekt op hetzelfde moment aan je mouw om leidingen leeg te zuigen en filters en warmtepompen uit te schakelen. Maar het kan ook allemaal wat minder hectisch.

Wat als … je de onderhoudsbeurten beter kunt spreiden? En tegelijk in de kalmere periodes een pak extra zwembadproducten kunt verkopen? Minder stress, meer omzet zonder er zelf tijd in te steken. Het is perfect mogelijk!

De app die alles voor je doet

Dig&dive is een handige app waarmee je met enkele klikken je communicatie regelt. Het systeem stuurt automatisch een proactief sms’je of mailtje naar je klanten om een onderhoud in te plannen. Of om te waarschuwen voor vriesweer en dat de filterinstallatie moet blijven draaien. Of ook nog: om snel nieuwe naamkaartjes, brieven of postkaarten te printen. Die op naam bij je klant in de bus vallen.

(Zwem)band met de klant

De mogelijkheden zijn uitgebreid, de efficiëntiewinst is waanzinnig. En de klanten? Die waarderen het dat je meedenkt en oplossingen aanreikt. Dat versterkt de (zwem)band. Bovendien help je hen denken aan nieuwe onderhoudsproducten, die bus chloor, dat winterzeil … Dingen die ze anders misschien niet bij jou kopen 😉

Minder dan een stofzuigerrobot

Het gebruik van Dig&Dive kost je maar 99 euro per maand. Minder dan een goedkope stofzuigerrobot. En een pak minder dan een full-service reclamebureau. Interesse? Duik in je agenda en maak een afspraak met ons. We tonen je graag hoe het werkt.

Print: vanaf 1 exemplaar

Wil je naast het digitale aspect ook printoplossingen? Naamkaartjes, flyers, stickers, posters, een roll-up of onderhoudsboekjes? In piepkleine of grotere hoeveelheden, al dan niet op naam? Ook dan kun je bij ons terecht. We denken mee en ontzorgen je. Zo kun jij al je tijd steken in de verkoop en aanleg van zwembaden.

Neem vandaag nog volledig vrijblijvend contact op met een meedenker van Egberghs via meedenker@egberghs.be of 0475.539. 589