Data driven printing

Variable data printing

Data driven printing leent zich perfect voor maatwerk. De juiste taal voor de juiste markt, zodat je handleiding minder dik en duur is. De naam of het logo van je gast op een onthaaldocument. On demand printen met koppeling aan je database optimaliseert je design-to-production workflow en verhoogt je productiviteit.

IT @ Egberghs

Bij Egberghs beschikken we over een inhouse IT-afdeling. Zo kunnen we nog verder gaan. Voor elk bedrijf creëren we een op maat gemaakt data driven printing systeem. Niet alleen je productiviteit schiet de hoogte, het verlaagt ook je kosten.

Gepersonaliseerd drukwerk

Slim printen? Dat is persoonlijk én op maat van de ontvanger. Ga voor een direct mailing. Gepersonaliseerd drukwerk verhoogt aandacht van de ontvanger aanzienlijk. Je krijgt het gevoel dat de verzender je écht kent en de communicatie speciaal voor jou opzette. En dat merk je meteen aan de response rate!

We linken je data met onze printopdrachten en zorgen zo voor een mailing op maat van jouw ontvanger. En dat kan met zoveel meer dan enkel de naam van je ontvanger. Ga eens creatief aan de slag met geuren, een sample, een persoonlijke code, een augmented reality, een krascode, …

Van het bedenken van je campagne tot het versturen van je gepersonaliseerd drukwerk: wij helpen graag bij elke fase.

Evenement registratietool

Een event organiseren is geen eenvoudige taak. Daarom creëerden we een flow die elke event communicatie voor, tijdens en na het event volledig uit handen neemt. Ga voor een strategische aanpak en maak van elk event een succes!

Gratis print audit

Wil jij wel eens ontdekken wat een data driven printing systeem kan betekenen in jouw bedrijf? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis audit. We analyseren samen met jou de mogelijkheden en stellen een oplossing op maat voor.

Enkele van onze realisaties

Crossmedia campagne ‘Een gouden veiligheidstip’