Egberghs covert je! Met Coversafe

Coversafe stopt de verspreiding van COVID-19 op klinken, balies en tafels

Sommige covers zijn beter dan het origineel. Nee, we hebben het niet over muziek. Ook al is het op dat vlak soms ook het geval. We hebben het in deze blog over je gezondheid. Sinds kort biedt Egberghs immers ook Coversafe aan. Een folie met uitzonderlijke antivirale eigenschappen. Volgens wetenschappers van een spin-off van de universiteit van Toulouse beschermt Coversafe je maar liefst vier jaar lang tegen 99,9 % van alle virussen, bacteriën en schimmels. Ja, zelfs het hardnekkige coronavirus is hier niet tegen opgewassen.

Hoe vaak heb jij de afgelopen maanden je deurklinken, lichtknoppen, toonbanken, tafelbladen, aanraakschermen, betaalterminals, trapleuningen … gedesinfecteerd? Heb je ook een idee hoeveel tijd je daaraan gespendeerd hebt? Dankzij Coversafe beveilig je alle platte en licht gebogen oppervlakken in één keer voor vier jaar!

Egberghs covert jou!

Coversafe garandeert op natuurlijke wijze een virale ontsmetting van oppervlakken. Sterker nog: in tegenstelling tot bijvoorbeeld folie op basis van zilverionen, is het 100 % voedselveilig én huidvriendelijk. Schimmels, bacteriën én virussen maken geen schijn van kans om te overleven op een oppervlak met Coversafe-folie.

Eenvoudig aan te brengen

Wil jij je klanten, medewerkers én jezelf een veilige omgeving aanbieden? Deze krasbestendige folie is transparant en erg dun. Ideaal in kantooromgevingen, winkels, voor kinderopvang, scholen, woonzorgcentra, … Je kunt de gecertificeerde folie bovendien heel eenvoudig reinigen met elk gangbaar schoonmaakproduct (zeep, allesreiniger, ontsmettingsmiddel, …). Bijkomende troef: je brengt Coversafe heel eenvoudig aan. En verwijdert het indien gewenst even makkelijk, zonder achterblijvende lijmresten.

Wil je meer info of meteen bestellen? Neem contact op met Christel Aerts via meedenker@egberghs.be of 0475 59 03 30