Corona proof je zaak heropenen

Egberghs zit niet stil. Achter de (plexi) schermen werkten we een gloednieuw project uit: een online shop. Nu ook met coronaproof artikelen die jou helpen om veilig herop te starten voor jezelf, je medewerkers én je klanten.

Plexischermen

Deze spatschermen komen in vier standaardmaten. Bestel in enkele klikken en we werken alles keurig af voor jou. Een gepersonaliseerde tekst? Maatwerk? Bel ons op 011 22 33 32 of mail naar meedenker@egberghs.be.

Stijlvolle dispenserhouder

Desinfecterende handgel? Bied hem stijlvol aan. Met een houten dispenserhouder mét voetjes aan de ingang of de kassa. Wij bedrukken het hout zoals jij dat wenst. Met of zonder logo, met of zonder tekst op maat.

Vloerstickers

Hoeveel is anderhalve meter precies? Met onze vloerstickers is iedereen 100 % zeker. Bezoekers, klanten en medewerkers. Logo, gepersonaliseerde tekst, creatieve insteek … Het is allemaal mogelijk.

Doelgerichte marketingactie

Wil je dat je klanten nog vóór 4 mei aan jou denken? Laat je communicatie niet stilvallen. Kies voor een kleinschalige gerichte actie. Gepersonaliseerde mailings in print of digitaal. Een signalisatie of display aan de ingang. Flyers of naamkaartjes. Wij ondersteunen je graag.