Allround printing

Digitaal drukken: het biedt jou een pak voordelen. Of je nu drukwerk nodig hebt voor marketing en promotie of voor speciale gelegenheden. Zo laten onze druktechnieken personalisatie toe. Met persoonlijke aanspreking op naam van de lezer. En natuurlijk ook maatwerk, in lijn met je huisstijl. Dát is pas marketing en promotie.

 

Smart printing

Net zoveel brochures en cursussen als nodig. Precies op het juiste moment geleverd. Dát is de kracht van onze slimme applicatie voor drukwerk on demand. Via een printapplicatie zet je een proces van just in time printing in gang. Zo heb je minder stock, geen verspilling en speel je altijd flexibel in op veranderende omstandigheden.

 

Data driven printing

Volledig automatisch printen waarbij we jouw IT-systeem koppelen aan printers. Dit is puur printmanagement. Handleidingen in de juiste taal leveren net wanneer dát product van de band rolt? Database printing regelt het.
Gepersonaliseerde naamkaartjes ter plekke op de eerste werkdag? On demand printing klaart de klus.

 

de Egberghs-belofte

Printcommunicatie met een hoge attentiewaarde

De start van een conversatie met je publiek

Optimalisatie van budget en workload

Up-to-date drukwerken, op elk moment

Meetbare resultaten die je inzicht geven in je marketingactiviteiten

Een totaalproject zonder zorgen, vanaf concept tot uitvoering, levering én installatie

Cases

Imes Dexis

Crossmedia campagne ‘Een gouden veiligheidstip’

Doel: Belgische preventieadviseurs persoonlijk laten kennismaken met de IMES DEXIS-veiligheidsafdeling.  Concept, uitwerking en coördinatie van de campagne 100% door Egberghs.

Toerisme Hasselt

Een borrelende openingscampagne voor het vernieuwde Jenevermuseum

Het Jenevermuseum is met 50 000 bezoekers per jaar dé toeristische hotspot in Hasselt. Na 27 jaar was het tijd voor een grondige restyling. Het vernieuwde museum zet voortaan in op een interactieve beleving van het befaamde streekproduct met gesofisticeerde multimedia.

Nieuws

Maandelijks slimme communicatietips in je mailbox? Mis er geen!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Uitdagende printprojecten?
Wij halen de druk van je schouders!