Out of the box met de luxueuze AMG-box

Trots zijn op wat je kan. Wij vinden bij Egberghs dat het weleens mag. Want ons buitengewoon veelzijdige team zet zich tenslotte dag in dag uit 200 % in om de knapste dingen met (onder meer) print te doen. Onze slogan is niet voor niets ‘Printing and beyond’.

Recent geprint? Tien om te zien!

Om liefhebbers van de Mercedes AMG GT Edition 50 de kans te geven om elke dag en overal te genieten van de oogverblindende schoonheid van de flitsende wagen, ontwikkelde Egberghs een box met tien collector’s items. De kwaliteit van Mercedes-Benz waardig.

Fotogeniek model

De elegantie. De kracht. De snelheid. Simpelweg fabuleus. Én prachtig op beeld vastgelegd door fotograaf Sven Baillien, zelf gepassioneerd door snelle wagens en met een professioneel oog voor stijlvol automotive design. Wij zijn fan van zijn fotografie

En verzot op print natuurlijk

Die beelden wilde Egberghs maar al te graag in de kijker zetten. Speciaal voor een select aantal autofanaten realiseerde ons topteam daarom een reeks high-quality collector’s items. Professioneel geprint op plexiglas, een kalender, een dibond, een muismatje, en zoveel meer.

Printproducten met een pak kwaliteit ‘onder de motorkap’. Met een haarscherpe afwerking en stijlvolle ontwerpen. En dat alles keurig gepresenteerd in een zelf op maat gemaakte matzwarte doos.

Out of the box ontwikkelen, into the box presenteren.

Wil je meer info of meteen bestellen? Neem contact op met Christel Aerts via meedenker@egberghs.be of 0475 59 03 30