Printing assistant/digital guru

Je staat graag aan de knopjes en voert de controle over de beste printers. Binnen het productieteam controleer je het afdrukken: van aangeleverd bestand tot afgewerkt product. Mini tot XXL. Met jouw grafische achtergrond weet je dat elke opdracht een succes wordt voor de klant.   

Jij

Hebt een eerste ervaring in de grafische communicatie of aanverwanten. Stiptheid is je handelsmerk, op de hoogte zijn van nieuwe media is een plus. Je werkt graag samen en komt afspraken na. Je bent bereid om je skills verder te ontplooien en altijd meer bij te leren.

Wij

Zijn ‘mee-denkers’. Egberghs is een printpionier met 70 jaar ervaring. Maar nog steeds jonger dan jong, en in volle transitie. Ons team bestaat uit meer dan 20 jonge wolven vol goesting. We onderscheiden ons door ons hoge resultaatgedrevenheid en geflipte realisaties via cross-mediale printoplossingen.

Jij & Wij?

  • Groeien samen. Je komt terecht in een multidisciplinair team dat bestaat uit leuke A-team-B-on-C’s.
  • Werken in Hasselt (Heeft Het). Geen files, met de fiets komen werken of met het openbare vervoer.
  • Zijn ervaren. Wij in papier-, karton-, grootformaatprinting. Jij de affiniteit? Continue opleidingen via onze leveranciers en intern.
  • Houden (niet) van platte organisatie. Platte moppen kunnen, georganiseerd zijn moet. We bedoelen: onze ‘baas’ is onze beste collega.
  • ...
  • Een Tesla, persoonlijke jacuzzi, pimped out car, gin-tonics à volonté? Een mooi salarispakket, dat wél! Vooral veel fun op de werkvloer!

Toch nog interesse? Solliciteer nu!

Stuur dan je cv & motivatiebrief naar job@egberghs.beLees onze andere topics