Dit jaar geen griep voor Yvette

Zorgverleners of personeelsleden in de zorgsector krijgen niet alleen gemakkelijk de griep, ze kunnen ook anderen besmetten. Niet ongevaarlijk als je weet dat er jaarlijks honderden mensen aan de griep sterven. Daarom startte  Zorg en Gezondheid (Vlaamse overheid) eind juni 2017 met de voorbereidingen van een nieuwe griepvaccinatiecampagne : “Bescherm jij Yvette? Hou griep uit je team!”

Alles voor Yvette

Hou griep uit je team - WebsiteCommunicatiebureau Absoluut bedacht de campagne en zorgde voor de creatieve insteek. Egberghs deed de rest. “Een mooi staaltje cocreatie”, vertelt een enthousiaste Gert Vroonen, zaakvoerder bij Egberghs. De knappe koppen bij Absoluut vonden een creatief antwoord op de communicatievraag van Zorg en Gezondheid. De handige vingers van Egberghs gaven de campagne de juiste vorm en haalden alles uit de kast … voor Yvette. 

En er zat veel in de kast, weet Gert Vroonen: “We maakten een online printapplicatie en integreerden die in de bestaande website van Zorg en Gezondheid. Zonder het te merken, kwam de klant dus op ons platform terecht. Daarnaast verzorgden we de volledige handling: van het offsetdrukwerk tot en met de verzending naar de klant. Die kon kiezen uit posters, brochures, stickers, flyers, tafelstaanders én personaliseerbare affiches. Daarop was plaats voorzien voor de naam van de organisatie, het logo, het specifieke prikmoment en eigen beeldmateriaal. Een handige tool die de overheidscampagne dit jaar een opvallende boost gaf.”

Alles voor jou

Hou griep uit je team - Drukwerk‘Creativiteit is geen voorrecht, maar een plicht. Net als strategie.’ Het krachtige motto van Absoluut sluit naadloos aan bij Egberghs. “We zijn voor elkaar gemaakt”, lacht Gert Vroonen. “Op basis van hun creativiteit bepaalden we samen de strategie en realiseerden wij de volledige technische uitwerking. Heel plichtsbewust.”

Heb je zelf ook een origineel campagne-idee of een prangende communicatievraag? Egberghs geeft graag ook joúw campagne plichtsbewust de juiste vorm. Een team van vormkunstenaars denkt met je mee en werkt jouw idee verder uit. Niet alleen voor Yvette halen we alles uit de kast!

Neem contact op met de Egberghs Meedenker via meedenker@egberghs.be of kom langs in onze showroom om onze realisaties hands-on te ontdekken.Lees onze andere topics