Creative co-creation

Wij versterken uw creatieve teams. Met ideeën, concepten en uitwerkingen die optimaal gebruikmaken van de hedendaagse technische mogelijkheden: van handling tot printing én beyond.
Bekijk de cases

Verbreed uw inzicht


bredere horizon

Bewandel nieuwe wegen en open creatieve deuren.

Vergroot uw netwerk


Strategisch
& meetbaar

Zeg hallo tegen nieuwe doelgroepen: op maat, op schaal en per sector.

Verdubbel uw team


Met ons dreamteam

Ons team neemt uw team mee op sleeptouw. Dynamiek ten top!

Een vliegende start?


U zit bij de bron

Verschillende gebruiksklare ideeën: concreet én tastbaar.

Enkele Co-creation cases


Sfeerboetiek
Een samenwerking met Linders Advertising

SB Interiors groeide door de jaren heen uit van decoratiewinkel tot interieurspecialist voor totaalconcepten. Die transformatie kreeg vorm in een vernieuwde zaak met 800 m2 pure inspiratie, waarin eigen stylisten en adviseurs meedenken met de klant. De voorstelling van de nieuwe zaak ging gepaard met een event. Linders Advertising schakelde Egberghs in voor de registratie van de gasten.

Doelstelling

Honderden gasten uitnodigen én motiveren om zich in te schrijven. In de eerste plaats om er een geslaagd lanceringsevenement van te maken. Maar ook om de database aan te vullen én te updaten.

Aanpak

De klanten kregen een stijlvolle uitnodiging op naam, mét persoonlijke registratiecode. Een opvolgmail, remindermail en heads-up sms hield de aandacht gaande. Achter het registratieplatform zat een volledig geautomatiseerd proces.

Maatwerk

Egberghs trekt de registratieflow net zo ver door als de klant wil. Toegangsbewijzen op naam na registratie. Barcodescanners aan de ingang die automatisch de aanwezigheidslijst updaten. Naambadges voor de aanwezigen … Het is allemaal mogelijk.Hoe schakelden wij onze expertise in voor Sfeerboetiek

Print

Nieuwe Media

Support

DataBeobank & Groep JAM
When brands meet

Beobank heeft 191 kantoren in België. Groep JAM is met 4 concessies dé Mercedes Benz-dealer in Midden- en Noord-Limburg. De twee bedrijven sloegen de handen in elkaar voor een gezamenlijk informatie-evenement. Egberghs maakte deze co-brandingactie technisch mogelijk.

Doelstelling

Zowel Beobank als Groep JAM wilden klanten en prospecten uitnodigen in lijn met hun huisstijl. Dit moest voeding geven aan een meetbare registratie. De ontvangen data moesten beide bedrijven in staat stellen om de gasten voor, tijdens en na het event op te volgen: direct, geografisch en tastbaar.

Aanpak

Egberghs verstuurde een invitatie op naam en met registratiecode. Geregistreerden ontvingen automatisch een mail mét toegangsticket. Een herinneringsmail porde late beslissers. Vóór het event kreeg iedereen een sms ter herinnering. Tijdens het event konden gasten via dropboxen meedingen naar leuke prijzen: matchtickets mét diner, een gesigneerde bal en een luxe wagenweekend.

Maatwerk

Een uitnodiging die beantwoordt aan beide huisstijlen. Een automatische registratieflow. Zelfs een geautomatiseerd verlotingssysteem voor de toekenning van de prijzen aan de deelnemende gasten ... Egberghs werkte alles uit op maat. Zodat dit multimedia project als een goed geoliede machine verliep.Hoe schakelden wij onze expertise in voor Beobank & Groep JAM

Print

Nieuwe Media

Support

DataAntletics
Egberghs stuurt een mier de wijde wereld in

9 jaar. Zo lang werkte Johan Veldeman aan Antletics, een magisch boek met internationale allures. Antletics vertelt in 1000 Engelstalige rijmverzen het betoverende verhaal van Archie Ant, een nieuwsgierige mier die de wijde wereld intrekt. Het boek ligt intussen ook bij Paul Smith in Londen.

Doelstelling

Johan wilde zijn verhaal tot leven brengen: als stijlvol koffietafelboek mét luisterboek en ‘antbassador’-certificaat. Vanwege het Engelstalige karakter wilde hij ook een verspreiding mogelijk maken in België én naar het buitenland. Daarom vertrouwde hij de technische omkadering van zijn levenswerk toe aan het magische team van Egberghs.

Aanpak

Egberghs drukte het boek van 152 pagina’s, bond het in én omkaderde het met een super-de-luxe Antletics-doos. Een op maat gemaakte website met bestel- en betaalmodule opende de deuren wereldwijd. Displays helpen om het boek te promoten in winkels. Het verzendtraject omvat dozen op maat, versierd met Antletics-stickers én postbestelling.

Maatwerk

Een website mét geïllustreerde beeld- en geluidsfragmenten. Promo- en verzendmateriaal op maat. Een POS-zuil met geïntegreerde Youtube-film. Voor slaapspecialist The Night-Store realiseerde Egberghs zelfs een beperkte oplage van het boek met een gepersonaliseerde intropagina!Hoe schakelden wij onze expertise in voor Antletics

Print

Nieuwe Media

Support

DataBenieuwd wat Egberghs voor u kan betekenen?

Neem contact op met onze meedenker!
+32(0)11/22.33.32
meedenker@egberghs.be